Uudet hallitilat

Maaliskuussa tapahtui oikein virkistävä uudistus, kun siirryimme tilavampiin puitteisiin Miilukadulle, missä sijaitsee meidän varikkomme. Halli taipuu monenlaiseen käyttöön ja onkin kunnon tilaihme, sillä monipuolinen kalustomme tarvitsee asianmukaiset puitteet.

 

KMK yrityskauppa

KS-Kiinteistö Oy osti Kiinteistöhuolto KMK Oy:n koko osakekannan ja kauppa astui voimaan 2.10.2023. KMK Oy jatkoi toimintaansa normaalisti, sekä yhtiön tekijät jatkoivat yhtiön palveluksessa.

KS-Kiinteistö vahvistaa asemiaan osakekaupan jälkeen ja on nyt yhdessä Kiinteistönhuolto KMK Oy:n kanssa merkittävä toimija kiinteistönhuollossa, Jyväskylän talousalueella.

 

Myyntiin ja markkinointiin tuli henkilöstölisäystä

Myynnin ja markkinoinnin saappaisiin hyppäsi Emma Lahtinen, joka vastaa mm. sosiaalisen median kanavistamme, myynnistä ja markkinoinnista, meillä KS-Kiinteistöllä. Seuraathan meitä myös instagramissa @kskiinteisto

Mitä loppuvuosi tuo tullessaan?

Pidämme huolen siitä, että teidän on sujuvaa ja mielekästä liikkua Joulun pyhinä, joten luvassa on lumenajoa, etenkin aaton aattona. KS-Kiinteistö kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottelee mahtavaa uutta vuotta kaikille!